Viti i Ri Shkollor, Gezuar, me Shendet e Suksese te Dashur Femije!

Viti i ri shkollor filloi edhe ne shkollen Koto Hoxhi si ne te gjitha shkollat e vendit me urimn e perbashket per vit te mbare, me shejdet e suksese ne rrugen e dijes.

Te paret qe u mirepriten ne kete shkolle me kete urim ishin vogelushet e klases se pare ata qe lane pas kujtimet dhe lodrat e kopshtit per ta ndier veten me te rritur ne bangat e shkolles.

Sot ora e pare e 14 shtatorit ne kete sholle kaloi ne atmosfere te gezuar dhe me pas filloi edhe mesimi…

GEZUAR ME SHENDET DHE SUKSESE VITIN SHKOLLOR TE DASHUR FEMIJE!