Veprimtari me rastin e 78 vjetorit te çlirimit te qytetit te Gjirokastres (Foto)

Ne qytetin e Gjirokastres jane zhvilluar homazhe ne varrezat e deshmoreve per te nderuar luften antifashiste nacional-clirimtare dhe deshmoret e rene per liri, me rastin e 78 vjetorit te clirimit te qytetit.

Ne to kane marre pjese pjestare te familjeve te deshmoreve, drejtues te pushtetit lokal, banore te qytetit etj.

Ja disa foto qe pasqyrojne homazhet ne nderim te deshmoreve te rene ne luften per liri.

Nderkohe mbi bazen e nje programi, po zhvillohen aktivitete te ndryshme, edhe me pjesemarrjen e femijeve, antare te qendres se femijeve ” Fato Berberi” te qytetit.