Veprimtari letrare dhe muzikore ne shtepine Kadare te qytetit te Gjirokastres

Keto dite janari, per nder te 85 vjetorit te lindjes te shkrimtarit Ismail Kadare, shtepia e tij ne Gjirokaster, po vizitohet nga nxenes te shkollave te cilet aty organizojne dhe veprimtari letraro-muzikore.

Nxenesit e klasave te katerta nen drejtimin e mesueseve te muzikes M.Çabeli dhe L.Shuli interpretuan pjese te ndryshme ne piano, violine etj.

U dalluan muzikantevt e vegjel Ana,Antia,Vesa,Nikol,Xhon,Seriela si dhe nxenesite klases se peste Amelia,Arisa,Rei ne interpretimin pershendetes te poemes Princeshes Argjiro!.

Aktiviteti u organizua ne bashkepunim  me shkollen artistike “Feim Ibrahimi”ne kuader te muajit Kadare.