Udhëtimet per pushimet e veres ne bregdetin grek,ja kur hapen disa nga vendkalimet kufitare

Nga fund i majit, turiste nga vendet e Ballkanit, dhe nga Shqiperia qe do pushojne ne brigjet e Greqise, nuk nevojitet te udhetojne me avion.

Sipas Theodoros Karaoglou,zv/ minister i brendshem, i eshte bere me shkrim qeverisë per hapjen e menjëhershme, si fazë të parë të katër pikave të kalimit kufitar, përkatësisht:

Pikën e Kapshticës, një pikë kalimi me Turqinë, një me Maqedoninë e Veriut, si dhe me Serbinë, duke vendosur në dispozicion 24 orë inspektimet shëndetësore.