U nda nga jeta radiologu i njohur gjirokastrit Bardhyl Bala

U nda nga jeta radiologu i njohur gjirokastrit Bardhyl Bala.


Bardhyli gjithe jeten ju perkushtua radiologjise. Me orar dhe pa orar ai gjendej ne spital duke i sherbyer njerezve. Edhe pse ishte ne pension shpesh shkonte ne spital duke e keshilluar dhe mesuar me eksperiencen e tij te gjate Edin, djalin e tij.

Bluzat e bardha te Gjirokastres humben nje nga njerzit me te mire te tyre, njeriun profesionist dhe fjalepak.

Ngushellime familjes , te afermve dhe miqve te shumte te Bardhylit!