Tryezë Festive e Unionit të Gazetarëve të Sarandës! Gjirokastra Online i Uron Krijimtari të Mbarë e Plot Gëzime!

Një darkë festive e pahumbur në vite… Unioni i Gazetarëve në Sarandë mblidhet për festat e Fundvitit!

Kështu ka ndodhur gjithmone me gazetarët e Jonit. Mblidhen, gezojne e kujtojnë. Kane shumë për të treguar. Rruga e një viti po kalon bashke me trokitjet e gotave, me urimet per festen e Vitit të Ri.

Gjirokastra Online ju përshendet dhe ju uron krijimtari të mbare, gëzime në familjet tuaja!

Qofshi gjithmonë të gezuar Shëndet e penë të fortë!