Tritan Shehu për Situatën e Koronavirusit

Për situatën e koronavirusit eshte shprehur edhe ish-Ministri i Shendetesise Tritan Shehu.

Ai  ka thene ne emisionin Open se pavaresisht se jemi nje vend i vogël dhe s’mund te prekemi direkt, po rreziku ende qëndron dhe per kete duhen publikuar masat qe po merren.

Nga te dhenat e fundit mesohet se virusi vdekjeprures ne Kine ka shkaktuar ndarjen nga jeta te 1361 njerëzve si dhe ne shkalle globale jane infektuar mbi 60.000 veta.

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com