TRENDI I TWITTER 2017: Vetëm një Sy Shqiponjë mund t'i pikasë Macet në këto Foto! -Të tretën ne e gjetëm menjëherë...

Macet janë kafshë ninxha të fshehura që mund të bëjnë çdo gjë edhe të zhduken duke u fshehur në qoshet më të vogla të jetës suaj. Nëse ato frikësohen nga diçka ose nëse thjesht nuk ju pëlqejnë juve, ato mund të jenë të pamundura për t’u gjetur.

Kur shkrimtarja dhe komedianja Grace Spelman u zhvendos në një apartament të ri në Nju Jork në tetor, macja e saj, e quajtur Pierogi, filloi të fshihej në çdo pikëllim që mund të gjente. Grace filloi të merrte fotografi të të gjitha tabelave të fshehta Pierogi dhe t’i ndante me fansat e saj në Twitter. Kërkimi për Pierogi në fotot e Spelman është bërë një nga lojërat më të mëdha në internet.

A mund të gjesh Pierogi në të gjitha këto foto të ndërlikuara? Betohemi se është atje!

Së pari, për referencë, dëshirojmë t’ju prezantojmë me Pierogi:

Ajo është e lezetshme, por edhe e ashpër, dhe ajo është jashtëzakonisht e aftë të kalojë kohën me pronaren e saj si një qenie njerëzore. Pierogi e do tunën në kanaçe, ecën gjatë në plazh dhe fshihet në çdo cep të banesës së pronares së saj.

OK, gati?

Ne do t’ju tregojmë një pamje dhe ju kërkoni për këtë mace të vogël. Pastaj, në foton tjetër, do të zbulojmë se ku fshihej. Le të gjejmë Pierogi!

Gjej Pierogi #1

Përgjigjia #1

Gjej Pierogi #2

Përgjigjia #2

Gjej Pierogi #3

Përgjigjia #3

E treta shume e lehte… 🙂

Gjej Pierogi #4

Përgjigjia #4

Gjej Pierogi #5

Përgjigjia #5