Tradite/ Festa e fundvitit me kolektivin e shkolles pedagogjike Pandeli Sotiri ne fotot e Matilda Iliopullit

Ne Gjirokaster eshte tradite organizimi i drekave festive te perbashketa me rastin e Krishtlindjeve dhe Vitin e Ri, nje tradite qe vazhdon edhe me kolektivat e shkollave te qytetit.

Ne faqen tone po sjellim atmosferen e nje dreke te tille te gezuar, me fotot e percjella  ne faqen zyrtare te shkolles se mesme pedagogjike Pandeli Sotiri te percjella nga drejtoresha Matilda Iliopulli.

I UROJME KOLEKTIVIT TE KESAJ SHKOLLE GEZUAR FESTAT DHE ME KETE RAST MIREPRESIM SHKRIME DHE FOTO NGA AKTIVITETET PER FESTAT E FUNDVITIT!