Tom Doshi: "Garantoj se kam hequr dorë nga mandati, por jo nga Partia Social Demokrate"

Lidhur me doreheqjen nga mandati i deputetit, Tom Doshi, kryetar i Partisë Social Demokrate, ne nje postim, vec te tjerave ka thene se “Garantoj se kam hequr dorë nga mandati, por jo nga Partia Social Demokrate dhe as nga angazhimi politik për përmbushjen konstante të premtimeve ndaj jush. Për këto premtime, sic e kam vertëtuar edhe në të kaluarën, do të punoj cdo ditë, fushatë elektorale ose jo, duke qënë pikërisht ky angazhim busulla ime e përditshme në angazhimin politik”.
Ja postimi i plotë i Tom Doshit :