Të shkuara dhe sherim te shpejte Dhimiter Tolit, kryebashiakut te Pogonit dhe Dropullit, i prekur nga Covid 19

Të shkuara dhe sherim te shpejte Dhimiter Tolit, kryebashiakut te Pogonit dhe Dropullit, prekur nga Covid 19.Nje fakt i tille mesohet nga postimi qe Ai ka perccjelle:

Vetëm pak minuta më parë më informuan se jam pozitiv për koronavirus dhe kam qenë në izolim , unë dhe familja ime, që nga dje kisha simptomat e para!

Nesër Bashkia nuk do të funksionojë pasi dezinsektimi do të bëhet në të gjitha zonat, duke vëzhguar gjithmonë masat e nevojshme mbrojtëse! Do të vazhdoj të kryej detyrat e mia për sa kohë që kam nevojë nga shtëpia!

Ju uroj shëndet dhe vëmendje maksimale!

Sinqerisht,

Kryebashkiaku i Dropolit dhe Pogonit

Dimitris Tolis