“Të gjithë e duan Agim Krajkën”-Koncert artistik,sonte ne mbrëmje, ora 20.30!

“Të gjithë e duan Agim Krajkën”-Mos e humbisni kete koncert sonte ne mbremje!

Do te njiheni me krijimtarine e kompozitorit Agim Krajka ne interpretimin e artisteve te TeatritKombëtar te Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor, kengetareve me te shquar te vendit.

Muzike popullore dhe e lehte , krijimtaria baze dhe fituese e Agim Krajkes ne Festivale te Këngës në RTSH ne vite etj.

Koncerti eshte pjese e sezonit artistik online dhe ju ftojme ta ndiqni sonte ne mbremje ne Youtube dhe Facebook.