Tani, njoftim i rendesishem i Ambasades Amerikane

Në përgjigje të sfidave mbarë botërore lidhur me pandeminë COVID-19, Departamenti i Shtetit pezulloi shërbimet rutinë të vizave në të gjitha Ambasadat dhe Konsullatat Amerikane duke filluar nga data 20 mars 2020. Ambasadat dhe Konsullatat kanë anulluar të gjitha takimet rutinë të vizave dhe shërbimeve për qytetarët amerikanë. Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë ofron vetëm shërbime në raste emergjencash. Për më shumë informacion mbi vizat, klikoni këtu 👉 https://bit.ly/3cE8BSB
Për më shumë informacion mbi shërbimet për qytetarët amerikanë, klikoni këtu👉 https://bit.ly/2yDE9t6

In response to significant worldwide challenges related to the #COVID19 pandemic, the U.S. Department of State suspended routine consular services at all U.S. Embassies and Consulates as of March 20, 2020. Embassies and Consulates have cancelled all routine appointments for visas and U.S. citizen services. The U.S. Embassy in Tirana is providing emergency services only. For more information on visas, click here 👉 https://bit.ly/3cJcRAC
For more information on U.S. citizen services, click here 👉 https://bit.ly/2KohvI5