Tani, Njoftim i Rëndësishëm i Ambasadës Amerikane

Ambasada Amerikane ka njoftuar se janë kryer disa nga udhëtimet e riatdhesimit.” Ekipi i Shërbimit të Sigurisë Diplomatike (DSS) së Ambasadës Amerikane në Tiranë ndihmoi në udhëtimet e riatdhesimit duke bashkëpunuar me zyrtarët e sigurisë në aeroport, përfaqësuesit e kompanive ajrore dhe Policinë Shqiptare të Kufirit dhe Emigracionit”, thuhet në postimin e Ambasadës/

Postimi i Ambasadës

???? | Ekipi i Shërbimit të Sigurisë Diplomatike (DSS) së Ambasadës Amerikane në Tiranë ndihmoi në udhëtimet e riatdhesimit duke bashkëpunuar me zyrtarët e sigurisë në aeroport, përfaqësuesit e kompanive ajrore dhe Policinë Shqiptare të Kufirit dhe Emigracionit. Shihni më shumë foto nga ky mision duke klikuar këtu: http://oë.ly/yAcË50znOr9