Superylli i popit Ed Sheeran në kolegj ishte ngelës në shumicën e kurseve muzikore!

” Shape of You ” mund të jetë kënga më e njohur në botë nga Ed Sheeran. Edhe duke lexuar titullin e këngës, me siguri do mendoni tekstet, duke u përgjëruar së bashku.

Vlera neto e Ed Sheeran kohët e fundit arriti në 110 milion dollarë. Të ardhura që ai i fitoi duke qenë një nga këngëtarët më të njohur të këngëtarëve në të gjithë planetin.

Por, me sa duket, nuk kishte shumë tregues të hershëm të fortë se Sheeran ishte një gjeni muzikor. Në një ekspozitë të re për jetën e superyllit global, të quajtur Ed Sheeran Made In Suffolk , një dëftesë dhuruar nga babai i Sheeran tregoi se si student, Sheeran nuk ishte shumë premtues. Në fakt, ai dështoi fjalë për fjalë çdo kurs të vetëm muzikor që mori në 2010 në Akademinë e Muzikës Bashkëkohore. Kurset përfshinin “Krijimin e këngëve” dhe “Muzikantinë profesionale”, sipas një fotografie të raportit të ndarë nga LADBible në Twitter.

Sipas babait të tij, sidoqoftë, nuk ishte për mungesë talenti që Sheeran mori nota të dobëta. Në kohën kur Sheeran po ndiqte kolegjin e muzikës, ai gjithashtu kishte filluar të udhëtonte me grupin e tij Just Jack, dhe ai donte të jepte përparësi në atë përvojë në klasat e tij.

“Vetëm tre javë në rrugë dhe tashmë i zhgënjyer me të, ai kërkoi nga tutorët e tij leje të shkonin në turne, por ata nuk pranuan,” tha babai i Sheeran, John, për LADBible. “Ai ishte i vendosur të shkonte, edhe nëse kjo do të thoshte që ai ta linte kolegjin.”

Sheeran la shkollën për të shkuar në turne – dhe askush nuk mund të argumentojë se ishte një zgjedhje e keqe.

Sipas Fox Business, Sheeran është muzikanti i vetëm me fitim më të lartë në botë. Ai pritet të fitojë afërsisht 210 milion dollarë në vitin 2019. Videoja e tij për ” Shape of You ” është parë 4.3 miliardë herë në Youtube, dhe single-i i tij më i fundit, ” Asgjë mbi ty “, i lëshuar vetëm një javë më parë, tashmë është shikuar 14 milion herë.