Stabilizohen rastet e kovidit në Europë, ndërkohë që te Shefqet Ndroqi shënohet vetëvrasja e 5-të!

Ky është grafiku i fundit që tregon stabilizimin ose rënien e numrit të të prekurve nga kovidi ne Europë.

Që prej Korrikut rastet janë rritur sidomos në Francë me mbi 2 milion raste.

Gjithashtu në Itali, Spanjë, Gjermani, dhe Angli, ku seicila prej tyre ka numeruar mbi 1 milion raste, por ditët e fundit raportohen me pak raste.

Ndërkohë në Shqiperi rregjistrohet rasti i pestë i vetëvrasjes në spitalin e kovidit Shefqet Ndroqi dhe raportohet se prokuroria ka nisur hetimet…