Sot ka Ditelindjen Petrit Bojo nga fshati Erind i Gjirokastres

Sot urojme per Ditelindjen Petrit Bojon nga Erindi i Gjirokastres me banim ne Rimini te Italise.

Petrit Bojo ta Gezosh Ditelindjen  “ Gezuar, me shendet e jete te gjate, edhe 100 vite te lumtura!”

Nga profili ne fb mesojme per jeten dhe punet e tij, per marredheniet me fshatin dhe qytetin ku banon, me te afermit dhe miqte.

Petriti eshte shume i lidhur me familjen, fshatin dhe krahinen.

Dashurine per shtepine e vjeter ne fshat, njerezit e afert dhe bashkefshataret ai e shpreh edhe me fotografi dhe kamera. Ka talent per vjersha, foto e filmime.

Ai ka pergatitur disa dokumentare per fshatin dhe krahinen e Lunxherise.

I urojme me dashuri e pasion te punoje per vendlindjen edhe ne te ardhmen.

Ta gezoje Ditelindjen me familjen dhe te afermit aty ku jeton, ne qytetin e Riminit. Jete te gjate e te lumtur!