Sot ka ditelindjen Dhimo Paçeli, djali i Koço Paçelit. I urojme shendet, jete te gjate e te lumtur!

Sot ka ditelindjen Dhimu, djali i Koço Paçelit. I urojme shendet, jete te gjate e te lumtur!

Sot fb na kujtoi se Dhimo Paceli ka ditelindjen.

Dhimua eshte djali i Koco Pacelit, burrit te mire te Palortose dhe qytetit, qe deri sa rrojti nuk e hoqi librin nga dora.

Dhimua si para dhe pas 90-tes ka bere emer te mire me pune e duke mbajtur marredhenie te mira shoqerore.

Pas 90 tes ishte nga bizmesmenet e pare me dyqan me dhurata , varse, unaza,ore e lule, dhurata per fejesa, martesa e ditelindje.

Ashtu sic ka shperndare dhurata sot le te presi dhe urimet per diten e lindjes!

Dhimo, ta gezosh ditelindjen, dhe 100 vjet, me shendet e lumturi ne familje!