Sot “ gërnjë”në Kuvend/ Ilir Beqja, nuk jam marrë me pensionistët fare por...

Sot “ gërnjë” ne sallen e Kuvendit, deputeti Andi Permeti dhe Ilir Beqaj per pensionet

Ja debati:

Andi Përmeti: Ky ka ikur nga mendorja. Po po zoti Beqja, them se keni nevojë për kurim urgjent. Është e turpshme, i çmendur, o i pashpirt. Nuk e di nëse e ka bërë në bashkëpunim me Ramën. Nëse e ka bërë nga mendja e tij të kujdeset.

Ilir Beqja: Nuk jam marrë me pensionistët fare. Ka disa tituj gazetash që thonë dyshohen. Propozimi im që pensionisti Petrit Vasili mos marrë 840 mijë lekë, por 630 mijë lekë pse është i pamoralshëm. Pensionistja Klajda Gjosha pse të marrë 900 mijë lekë? Ato që të çojnë me plagjiatura mund t’i lexosh vetë”.