Moti sot, bresheri sa dy koqeve bashke ne Qafe te Pazarit te qytetit te Gjirokastres

Situata e motit ne Gjirokaster, e ca me shume ne Qafe te Pazarit, sot ne Diten e Genjeshtrave ka nderuar jashte cdo parashikimi.

Ka ndodhur gjema.Nuk ka rene tedho po bresher, nje gjendje e pazakonte, ndodhur si 100 vjet me pare, sa nuk mbahet mend.

Bresheri i madh ka mbuluar te gjitha rruget nga Qafa e ne 5 degezimet. Me shume ka shtruar ne Qafe, e me pak ne Rrugen e Varoshit.Per Palorton nuk dihet gje, s`ka te dhena, po thone se bresheri ka rene vende vende, me hater.

Nga bresheri jane mbyllur dyqanet dhe askush nuk ka dale nga kafenete. Thone nga frika, nje bresher sa dy koqeve bashke.

Kaq si informacion i pare, pas mesnate do flasim perseri per situaten.Shpresojme qe situata te ndryshoje me mbylljen e kesaj mbremjeje te pare te muajit ne vazhdim…Te presim!