"Silvia Konti" e epokes se Tik Tok-ut, drejtesi dhe selfie!

Gjate kesaj periudhe Elbasani ka qene nje nder qytetet e Shqiperise ku ka pasur perplasje te forta mes bandave te ndryshme. Por, gjithe situata e veshtire qe po kalon drejtesia dhe ligji duket qe per kryegjyqtaren e Elbasanit nuk ka qene pengese qe dyert e gjykates ti bej si pasarelat e modes sipas disa videove qe qarkullojne ne internet. Ajo shihet ne adresen e saj Tik Tok duke reklamuar veshjet dhe makinen e saj te shtrenjte. Nderkohe qe te gjithe shqiptaret kane krijuar prej vitesh nje imazh te ngjashem te njeriut te drejtesise me ate te Silvia Kontit, ne serialin Oktapodi, qe me disa rroba te thejshta dhe gjithmone ne krye te detyres luftoj mafien. Ky imazh sot ndryshoi pergjithmone.