Shkrimtari Albert Zholi i Dhuron 200 Libra Bibliotekës të Qytetit të Tepelenës dhe Nderohet me Çertifikatë Mirënjohjeje

Shkrimtari Albert Zholi nderohet me Çerifikate Mirenjohjeje nga Biblioteka e Qytetit te Tepelenes pas dhurimit të 200 librave me Motivacion: Mirënjohje për kontributin tuaj shumë të çmuar në pasurimin e Biblitokës Publike të qytetit.

Në këtë dhuratë ishin kolana e krijimtarisë se Shkrimtarit me 22 libra, kolana e filozofëve më të mëdhenj të botës dhe nga një kopje librat e poeteve që Albert Zholi ka redaktuar dhe pëlqyer:

Nikolin Gurakuqi, Petro Zholanji, Iliriana Sulkuqi, Buqa Softa, Mimoza Leskaj, Mina Çaushi, Maria Kuci, Irena Hoxha, Enkelejda Kondi-Masseboeuf, Sabina Elmazaj, Lindita Kurti, Evgjeni Goga, Bukurije Binjaku, Eliona Thomaraj, Alketa Ballkameni, Katiola Karoli, Xherab Rudi, Beshir Roka, Ervehe Cumani, Serxhio Hizma, Bardhyl Gjonçaj, Hava Mucollari.