Shikoni të Gjitha festimet e Vitit të Ri në Mbarë Globin për vetëm 2 Minuta në këtë Video!

Ndërsa Sydney, Auckland dhe Singapore ishin ndër të parët që i panë festimet në 2018, ne ju tregojmë Fishekzjarret dhe Festimet mahnitëse në të gjithë botën…

Nga Australia në Vatikan, këtu janë festimet e Vitit të Ri 2018 në të gjithë botën.

Samoa ishte vendi i parë që zyrtarisht mirëpriti vitin e ri, e ndjekur së shpejti nga Zelanda e Re dhe Australia.

Rreth 1.6 milionë njerëz u mblodhën në Sydney Harbour rreth orës 13:00 GMT, për të parë shfaqjen e filmave të frymëzuara që lundronin në vitin e ri.

Pjesët e jashtme të SHBA, të tilla si Hawaii dhe Alaska, ishin ndër vendet e fundit të planetit për të festuar pragun e Vitit të Ri.