Shifra të frikshme, 82 raste të reja, rekord negativ në 24 orët e fundit, humb jetën një tjetër pacient

Shifra te frikshme, 82 raste te reja, rekord negativ në 24 orët e fundit, humb jetën një tjetër pacient

Sipas Ministrise se Shendetesise, virusi është akoma mes nesh dhe për sa kohë nuk ka një vaksinë, qytetarët duhet të përshaten me normalitetin e ri dhe të përshtasin sjelljen e tyre duke u kujdesur për zbatimin strikt të çdo rregulli të vendosur..
Statistika (16 Qershor 2020)
Testime totale 21177
Raste pozitive 1672
Raste të shëruara 1064
Raste Aktive 571
Humbje jete 37 (Qarku Tiranë 21, Durrës 7, Fier 4, Vlorë 1, Shkodër 3, Kukës 1)