Sfidat e punësimit të grave në Gjirokastër, përpjekje për të afruar ato në nevojë!

Punësimi i grave është një nga sfidat më të mëdha në Gjirokastër dhe në zonat e tjera fqinje. Hapja e disa sipërmarrjeve po nxit programet e punësimit, por vështirësitë janë ende të mëdha.

Korrespondenti per VOA Raimond Kola vizitoi dy nga sipërmarrjet dhe përgatiti materialin./zeriamerikes

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com