Rradhe kilometrike ne Kakavie - Testime Mjeksore per te Kaluar!

Qe ne oret e para te mengjesit, pas vendosjes se orarit te ri 06:00 me 23:00, jane shtuar rradhet e gjata te qytetareve Shqiptare qe duan te kalojne kufirin per te shkuar ne Greqi.

Vargjet e makinave kane qene te panumerta gjate gjithe dites ku qytetaret shqiptare kane pritur me ore te tera ne diell.

Ne videon e transmetuar nga Top Channel radha është e gjatë ndërsa qytetarët tashmë jane të lodhur dhe ndihen te pashpres, kur mbeten edhe pak orë nga mbyllja e kufirit. Ne shenje proteste dhe revolte ata i bien borive te makinave por kufizimet e vendosura ne sportele nga pala greke jane te shumta.

Aktualisht është duke u punuar me një deri në dy sportele, të cilat paraprihen nga një ekip shëndetësor, i cili kryen testime me përzgjedhje për qytetarët që kalojnë kufirin./TCH