Rezultatet nga Provat, në Hapin e Fundit...

Kane dale rezultatet e para qe jane premtuese ne luften kunder koronavirusit.

Sipas Ministres franceze te Kërkimeve, Frédérique Vidal rezultatet e para të testimit për trajtime të ndryshme të koronavirusit do të vihen në dispozicion këtë javë.

Ne to jane perfshire më shumë se 3000 vullnetarë në të gjithë Europën.
Eshte Institutit Kombetar i Shëndetit dhe Kërkimit Mjekësor në Francë (INSERM) qe ka analizuar provat dhe kater trajtimet e testuara janë:

Remdesivir , e cila u përdor për trajtimin e Ebola

Lopinavir-Ritonavir , e njohur për trajtimin e HIV

Hydroxychloroquine , i njohur për trajtimin e malaries.