Renato Mekollit i ka humbur “buzëqeshja”, vendimi që ka marrë

Renato Mekollit i ka humbur “buzeqeshja”. Nuk eshte ai qe kemi njohur ne ekran. Pas karantines ka marr nje vendim, te largohet nga Shqiperia. Kete e ka thene ne emisionin“Ilva Now”.

Veç te tjerave eshte shprehur:

“ Restorantet prej 3 muajsh nuk kanë punë. Ndihmë nga shteti nuk ka aspak, është një situatë kaosi… Do të largohem nga Shqipëria dhe ia kam vënë syrin Los Angeles. Dëshira ime është që të jap pasionin dhe dëshirën time dhe të ndjej që ajo që jap të më kthehet”, ka thene Renato Mekolli.
________________________________________