Urim për familjen Merxhani që filloi vjeljen dhe prodhimin e vajit të ullirit

Eshte tashme tradite qe ne muajin nentor, dhjetor dhe janar familja Merxhani nis vjeljen dhe prodhimin e vajit te ullirit.

Krenar per punen e prinderve dhe lumturi qe perkushtimi e mundi i tyre kthehet ne kenaqesi dhe shendet per shume familje te cilat vijojne ti qendrojne besnike vajit te ullinjve tane, shkruan Kreshnik Nick Merxhani ne faqen e tij ne fb.

Me kete rast, urojme prinderit e Kreshnikut ta mbledhim shpejt, ta prodhojne dhe gezojne prodhimin e ri te vajit te ullirit.

Kete urim e bejme edhe per te gjithe fermeret qe jane ne vale te punes per ta mbledhur, magazinuar dhe prodhuar me cilesi vajin e ullirit qe, mesa duket, kete vit eshte i mbare!