Qershite e para me bizili nga fshati Luar i Permetit. Di njeri sa ka filluar çmimi ne Tirane?!

Qershite ne kete foto na i ka derguar dhurate nje miku tone permetar. Jane qershite e para te skuqura te fshatit Luar _Permet.

Ndersa ketu piqen e shijohen pa leke, nuk dihet si do shkoje cmimi kete vit po fjale ka per nje parashikim te frikshem dhe sasite e para do t’i shijojne vetem disa “koqe ” qe nuk dine se ku i mbajne leket.

Shumica do t’i shikoje dhe shijoje nga larg sikunder po ndodhe me bamjet qe ketu ne Tirane nisen me 12 mije leke te vjetra kilja dhe me kumbullat 6 mije leke te vjetra qe te mpijne dhembet.

Po per “qershite mbi torte”sa  do shkoje cmimi?

Me siguri qe do thyhet cdo hamendje dhe femijet do t`i shijojne me bizili apo e keni harruar kete shprehje te femijerise?!