Pushuesit në bregdet dhe zonat malore, ja cfarë duhet të dinë...

Per pushuesit, ne mbrojtje nga Covid 19, do vihen ne funksionim edhe 28 qendra shëndetësore verore dhe 14 postacionet e autoambulancave qe do koordinohen nga Qendra Kombëtare e Urgjencës Mjekësore.

Qendrat shëndetësore verore janë:

Razëm, Valbonë, Tamarë, Theth, Plazhi Currila, Gjiri i Lalzit, Darëzes, Zvërnec, Qeparo, Pogradec, Rrjoll, Tale, Velipojë, Shëngjin, Durrës, Shkëmbi Kavajës, Golem, Mali i Robit, Divjakë, Plazhi i Vjetër Vlorë, Radhimë, Dhërmi, Drimadhes, Himarë, Orikum, Ksamil 1, Ksamil 2, Borsh.