Protesta te vrullshme ne kete moment ne Tirane! Te rinjte ngrihen nga kafja per cmimin e naftes... (live)

Pas njoftimeve ne rrjetet sociale protesta per ngritjen e cmimit te naftes dhe shportes ushqimore kane nisur fillimisht nga qyteti i Shkodres, e duke vazhduar ne Tirane dhe Durres.

Protesta ne Tirane eshte zhvilluar para Kryeministrise por eshte pershkallezuar me bllokime rrugesh e fikje makinash…

Duhet thene se protestat kane nisur diten e djeshme ku nje i ri nga mallakastra ka arritur te mbledhe vetem 8 vete por sipas tij asnje kamera televizive s’ka shkuar aty. Ai mbante nje pankarte ku thuhej se rrafineria e naftes ne Ballsh ka shkuar per scrap, nderkohe qe burimet e naftes ne Shqiperi nuk shfrytezohen por eshte abuzuar me to.

vijon…