Viroi sot i tejmbushur dhe priten shira ne mesnate!

Ja sittuata sot ne liqenin e Viroit.

Burimi eshte bere nje me siperfaqen e ujrave te liqenit.

Kjo pamje eshte dhe ne gryke derdhjen, tek ura ku deri dje siperfaqja e ujit ishte fare afer bordurave te rruges nacionale.

UJET SOT DICKA KA RENE PO PERSERI LIQENI ESHTE I TEJ MBUSHUR.

Priten rreshje ne mesnate e nuk dihet nese situata do te perkeqesohet po kryesorja eshte qe ujrat  te mos dalin ne rrugen nacionale dhe te pengojne qarkullimin e mjeteve!

FOTOT     PANO  MUKA