Perplaset serish nje autobuz ne Tirane, a duhet te shqetesohen qytetaret?!

Diten e sotme edhe nje autobuz tjeter eshte perplasur ne Tirane…

Behet fjale per nje autobuz qe shkonte per te “Qytet Studenti”, nderkohe qe eshte perplasur me pjesen e siperme qe sherben per t’u mbrojtur nga shiu ne nje stacion.

Kujtojme se pak dite me pare nje autobuz i linjes Greenline eshte perplasur me nje makine dhe ka rene ne Lane. Te shumte jane ata qe thone se sherbimi urban le per te deshiruar, me shofere te pa pergjegjshem qe ecin me shpejtesi dhe fatorino qe ofendojne qytetaret.

Po juve a ju ka ndodhur ndonje here ndonje situate e pakendeshme ne autobuz?