Për ata që përgatiten për plazh...

Postim i Ministres se Shendetesise Ogerta Manastirliu per nisjen e dezinfektimit te zonave bregdetare, ne mbrotje te plazhisteve nga semundjet infektive, shqetesimet nga pickimet dhe reaksionet alergjike:

Nga Velipoja në Butrint, #vijon dezinsektimi i zonave bregdetare për një sezon turistik të #sigurt ????????

Programi kombëtar i dezinsektimit nuk është ndalur që prej muajit Maj dhe do të vijojë në të gjithë zonat e nxehta të paracaktuara nga ekspertët e shëndetit publik deri në muajin Tetor ✅

Ky proces ka një rëndësi të veçantë për shëndetin e qytetarëve, për uljen e transmetimit të sëmundjeve infektive dhe shqetësimet nga pickimet dhe reaksionet alergjike❌

#ZgjidhShqipërinë☀️ #SezonTuristikISigurtë

???? #ShëndetësiaNëGatishmëri