Për 24 orët e fundit shtohen 10 raste të reja të infektuar me koronavirus, ndersa Qarku i Gjirokastres...

Për 24 orët e fundit shtohen 10 raste të reja të infektuar me koronavirus, ndersa Qarku i Gjirokastres…

275 testime te kryera, me 10 raste të reja.

842 numri ne total i te infektuarve.n

Ne 24 orët e fundit te prekurit te infektuar 3 ne Tiranë, 3 ne Kruje ,2 ne Shkoder dhe 2 ne Kamez.

Te sheruar 605 qytetarë, 206 janë raste aktive.

Tirana, Kruja, Shkodra dhe Kamza zonat me te prekura.

Situata e pergjithshme COVID-19 – Statistika (7 Maj 2020)

Teste të kryera 9806
Raste pozitive 842
Raste të shëruara 605
Raste Aktive 206
Humbje jete 31 (Qarku Tiranë 18, Durrës 6, Fier 3, Vlorë 1, Shkodër 2, Kukës 1)
Shpërndarja gjeografike e rasteve aktive është si vijon:
Tiranë 96
Krujë 69
Shkodër 16
Kamëz 8
Kurbin 4
Elbasan 3
Fier 3
Mirditë 2
Berat 2
Durrës 1
Korçë 1
Lezhë 1

Qarku i Gjirokastres i paster.