Pastrohen mbeturinat në Ujin e Frohtë tëTepelenës po disa udhëtarë s`kanë as turp, as faqe!

Punonjesit e administrates te sherbimeve te transportit rrugor ne Gjirokaster, siç duken ne keto foto, po pastrojne mbeturinat e “botes” ne  territorin e pikes turistike te Ujir t te Ftohte te Tepelenes.

Jane per tu pergezuar se ata dhe me pare kane kontribuar per ruajtjen dhe mbrojtjen e mjedisit por nga ana tjeter na vjen keq per sjelljen ‘barbare’ te udhetareve te kapardisur qe ndersa pushojne ne ambientet e njeres prej pikave me te populluar ne kete periudhe, e ndotin ate, e bejne pis, ndersa koshat metalike jane ne vende te caktuara,nuk mungojne.

More njerez qe vini nga ana e anes dhe leshoni udhes mbeturina, ç`borxh ju kane njerezit e mire e te ndergjegjshem te pastrojne “mutrat” tuaja?

Keta udhetare s`kane as turp. as faqe!