Pas Atmosferes se Festes, Nderron Moti ne Gjirokaster. Shirra te Vrullshme, " zgjohen " Prerrenjte, edhe ...

Pas motit te ” hapur”  e atmosferes se krijuar, ka rreth dy ore qe ne  Gjirokaster bie nje shi i rrembyer dhe per pasoje kane dale edhe perrenjte, edhe nga shirat qe vazhduan nje nate me pare.

Flitet per permbytje vende vende, vecanerisht ne zonen e Viroit ku jane rrezikuar edhe 3 shtepi.

Rreshjet e dendura vazhdojne . Eshte nje situate qe ka vene ne levizje punetoret e sherbimeve komunale,te ujesjellesit dhe kanalizimeve, e per te cilen do tju informojme, por qe kerkohen masa me te shpejta per te perballuar reshjet qe edhe mund te dendesohen.