Parcelë me pamje të shëndetshme, por me cfarë është mbjelle?!

Keto dite ne nje nga emsionet televizive nje specialiste e degjuar e kuzhines shqiptare u shpreh se ka dhe shefa kuzhine qe nuk njohin edhe  erezat e ndryshme.

Pak i hidhur dhe i kundershtuar nje konstatim i tille megjithate edhe mund te ndodhe qe nga amvisat dhe kuzhiniere te gatimeve bashkekohore te mos njihen dhe, per rrjedhoje , edhe pse te domosdoshme per ushqimin, nuk i trajtojne ne produktet e tyre.

Lidhur me kete fakt po hedhim ne faqe kete foto.

Parcele me pamje te shendetshme, por me cfare eshte  mbjelle?

Shikojeni me kujdes dhe pergjigjuni, eshte bime bishtajore, fjala vjen fasule apo dicka tjeter e mbjelle?!

Presim pergjigjen tuaj!