Pandemia ne bote, shifra te frikshme…

Pandemia ne bote, shifra te frikshme…

Bota e ka ulur koken, pandemia po ben kerdine, shifrat jane te frikshme: 2.503.385 persona të infektuar nga koronavirusi;numri i viktimave 171.796 dhe te sheruarve 659,300.

Keto te dhena vijne nga faqja e statistikave për pandeminë “Worldometer” ku renditen edhe shtetet me te prekura, SHBA 800 mijë të infektuar dhe mbi 42 mijë viktima;Spanja 204 mijë te infektuar, 21 mijë viktima, ndersa Italia mbi 24 mijë viktima dhe 181 mijë te infektuar.

Sic shihet situata ne bote nga Covid 19 eshte e renduar.