"Pa punë? - Mos e ... fare!" Nëse nuk i patë komeditë e Vitit të Ri në televizor ja ku i keni!

Si çdo vit stacionet televizive e shoqërojnë Vitin e Ri me emisione argëtuese e plot humor. Mirëpo jo të gjithë e festojnë natën e ndërrimit të viteve në shtëpi.

 

 

Prandaj menduam tju sjellim disa nga komedite me te bukura te ketij viti…

 

 

Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Xhevahir Zeneli, Behar Mera, Xheni Hallulli, Xhejni Fama dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.