Operacioni "Bregdeti yne" vazhdon. Ja kush qytet rezultoj me korrekti ne zbatimin e ligjit ne kete drejtim...

Policia beri me dije se aksioni i kontrolleve ne vijen bregdetare drejtohej vecanerisht ndaj subjekteve ose personave qe nuk ishin konfirmuar nga e-albania. Ja se si tregohet gjendja ne bregdetet kryesore te vendit:

Vlora
Kontrollet ne kete qytet kane filluar nga Zverneci deri ne Ksamil, ku jane kontrolluar 37 subjekte, jane evidentuar 5 parcela pa leje dhe jane hequr rreth 95 shezlonge dhe rreth 20 cadra. Operacioni vijon pa probleme.

Shkoder
Gjate gjithe vijes bregdetare ne Velipoje jane verifikuar 27 subjekte, 2 prej te cilave kishin zene me shume hapesire publike nga sa parashikohej nga leja perkatese e dhene ne e-albania. Ne keto shezlonge jane hequr 40 shezlonge dhe rreth 20 cadra.

Fier
Prej mengjesit te djeshem, task-forca ka ushtruar kontrolle edhe ne plazhet e Semanit, Darzezes dhe Divjakes ne qarkun e Fierit. Ne keto plazhe jane evidentuar 3 subjekte ne Darzeze dhe Seman pa leje, ku jane hequr 157 shezlonge dhe rreth 76 cadrqa.

Mesohet nga bilancet e Policise se qyteti i Pogradecit ishte me korrekti.