Njoftim i rendesishem per fashat e orareve per terheqjen e dokumenteve biometrike

Fashat e orareve per terheqjen e dokumenteve biometrike

Kete njoftim e ka bere zv/ministrja e Brendshme Rovena Hoda.
Nga sot punohet nga ora 08:00 e mëngjesit deri në orën 16:00 të pasdites duke respektuar te gjoitha rregullat e ne menyre te vecante distancimin social.

Ja njoftimi i plote;

“Fasha orare për tërheqjen e dokumenteve biometrike nga sot bëhet 08:00-16:00. Paraqituni në orar në zyrat e tërheqjes së kartave ID dhe pasaportave, pas njoftimit me sms dhe respektoni masat mbrojtëse #COVID19. Duke menaxhuar këtë fazë me kujdes, kalojmë te faza tjetër për aplikim e ri-aplikime për dokumente biometrike”, eshte shprehur zv/ministrja Rovena Hoda.