"Si Ndikon Klima te Koronavirusi?!" - Njoftim i Rendesishem i Institutit te Shendetit Publik

Instituti i Shëndetit Publik thotë se nga të dhënat e deritanishme, koronavirusi mund të transmetohet në të gjitha zonat klimaterike, si ne klimë të lagësht, por edhe të nxehtë!

Mënyra më e mirë e mbrojtjes nga COVID-19, është larja e shpeshtë e duarve me ujë dhe sapun.

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com