Njoftim i rëndësishëm mbi rikthimin e transportit detar të pasagjerëve...

Lidhur me rikthimin nga neser te transportit detar të pasagjerëve, Autoriteti Portal Durres ka percjelle per pasagjeret kete njoftim:

“Mbi rikthimin e transportit detar të pasagjerëve, sqarojmë së: Faza 1: Nga nesër shtetasit Shqiptarë me rezidencë të përhershme në Itali (soggiorno), dhe shtetasit e BE-së, do mund të udhëtojnë lirshëm nga Durrësi drejt porteve italiane. Faza 2: Bazuar në dispozitat aktuale të BE-së (dhe urojmë mos të këtë surpriza): nga data 1 korrik 2020, transporti detar i pasagjerëve drejt Italisë do të jetë i hapur për të gjithë shtetasit Shqiptarë”.