Njoftim i Rëndësishëm i Ambasadës Amerikane në Tiranë

 

Ambasada Amerikane ne Tirane njofton se nëse jeni një organizatë vendase e interesuar të aplikoni në mundësinë e financimit (NOFO) për “Projektet për luftën ndaj ekstremizmit të dhunshëm”, keni kohë deri në 30 qershor 2020.

“Nëse jeni një organizatë vendase e interesuar të aplikoni në mundësinë e financimit (NOFO) për “Projektet për luftën ndaj ekstremizmit të dhunshëm”, keni kohë deri në 30 qershor 2020. Ambasada po kërkon propozime që krijojnë, zhvillojnë dhe forcojnë kapacitetet për luftën kundër ekstremizmit të dhunshëm dhe parandalimin e tij, si edhe të mjeteve për të ndërtuar komunitete vigjilente dhe të bashkuara. Klikoni këtu për më shumë informacion mbi thirrjen tonë për propozime: https://bit.ly/2ySfz8z”, njofton Ambasada Amerikane në Tiranë.