Njoftim i Policise:Keto kane ndodhur ne oret e vona te nates...

Njoftimi i policisë:

Nxitimi të çon në ♀ apo më keq akoma në

Vijon kontrolli me Radar ????, në rrugën interurbane Tiranë-Durrës-Tiranë për të parandaluar aksidentet rrugore që vijnë si pasojë e shpejtësisë mbi normat e lejuara

Pavarësisht kontrolleve të shtuara në këto akse, jo vetëm në fundjavë por çdo ditë, ka akoma shumë drejtues mjetesh që abuzojnë me shpejtësinë duke rrezikuar jetën e tyre dhe të përdoruesve të tjerë të rrugës.

Prej orës 20:00 të mbrëmjes e deri ne 01:00 të mëngjesit të sotëm janë evidentuar nga kontrolli me radar shpejtësi nga 141 km/h deri 170 km/h ✈ ❗❗❗❗❗❗

25 vjeçari, me shpejtësi 170 km/h kapet gjatë ndjekjes nga patrullat e Policisë Rugore pasi nuk ndaloi kur punonjësi i Policisë i bërë shenjë ndalimi.

15 Leje Drejtimi të pezulluara për shpejtësi deri në dyfishin e limit të lejuar në rrugën interurbane Tiranë-Durrës-Tiranë.

shpejtësisë✈️✈️ se destinacioni ❓❓❓❓❓❓

Mos nxitoni ✈️për tê arritur fundin, apo✍♀,

Shpejtësia ✈️ vret jetë.

Shijoje fundjavën, por respekto rregullat e qarkullimit, se pastaj do të vuash mungesen e patentës në rastin më të mirë dhe në rastin më të keq.

Siguria rrugore një ndër prioritetet kryesore të Policisë së Shtetit për vitin 2020.