Njoftim i Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe ACT – American College of Thessaloniki (ACT) ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për Studime Universitare (BA) 4 vjeçare dhe për Studime Pasuniversitare Master 1 vjecar, në Universitetin Amerikan të Selanikut- Greqi, për vitin akademik 2021-2022.

𝗔𝗳𝗮𝘁𝗶 𝗶 𝗳𝘂𝗻𝗱𝗶𝘁 𝗽𝗲̈𝗿 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗸𝗶𝗺𝗲 𝗲̈𝘀𝗵𝘁𝗲̈ 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝟯𝟬 𝗠𝗮𝗿𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟭.