Njihuni tani me të dhënat e fundit-Qytetet më të prekura po qarku i Gjirokastrës?

Nga te dhenat e fundit zyrtare mesojme se vazhdon Tirana, Shkodra, Fieri me me shume persona te prekur nga COVID19.

Ne shkalle vendi ka dhe 17 presona te tjere te sheruar dhe numri te sheruarve ka shkuar ne 182.

Ne harten e te prekurve me Covid 19 jane gati te gjitha rrethet, ndersa Gjirokastra, qarku i saj, pa asnje rast, tregues i ruajtjes se vemendjes dhe gatishmerise mbrojtese per parandalimin e ketij virusi.

Urojme te ruhet kjo pasterti .

Nderkohe urojme te rritet numri i personave te sheruar dhe te ulet i atyre te infektuar ne shkalle vendi duke bere kujdes ne zbatimin e te gjitha masave parandaluese dhe mbrojtese sipas udhezimeve te dhena .