Njihuni dhe uroni sportistin shqiptar kampion bote ne peshengritje

Njihuni dhe uroni sportistin shqiptar kampion bote ne peshengritje.

Eshte Briken Calja,kampion bote ne peshëngritje.

Ne Olimpiadën e fundit, shpallet kampion bote në stilin e shkëputjes në peshën deri 73 kg. Shtangisti shqiptar ngriti 156 kg në provën e fundit dhe finale, duke kaluar rivalin tajlandez.

Pas disa provave, ne proven finale, teksa ngriti 156 kg, si askush tjetër dhe shpallet kampion bote.